PRISTUP INFORMACIJAMA U FEDERALNOM HIDROMETEORLOŠKOM ZAVODU
Registar informacija Pristup informacijama Obrazac zahtjeva za pristup informacijama Uslovi korištenja

USLOVI KORIŠTENJA WEB STRANICE
FEDERALNOG HIDROMETEOROLOŠKOG ZAVODA
I NJENOG SADRŽAJA

Federalni Hidrometeorološki zavod /FHMZ/ je kreirao web stranicu www.fhmzbih.gov.ba čiji cjelokupan sadržaj čine informacije i podaci nastali u okviru djelovanja Zavoda.

AŽURIRANJE WEB STRANICE

Web stranica Federalnog hidrometeorološkog zavoda kontinuirano se ažurira.
FHMZ ima pravo u svakom trenutku promijeniti (dopuniti i / ili ispraviti) postavljene informacije, u cijelosti ili djelimično.
FHMZ nastoji osigurati da su sve informacije i podaci u materijalima objavljenim na web stranici tačni i ažurni.

USLOVI KORIŠTENJA

FHMZ dopušta da se sadržaj sa njene stranice kopira, distribuira, uz uslov da se kao izvor navede Federalni hidrometeorološki zavod. Mijenjanje sadržaja objavljenog materijala na web stranici FHMZ nije dopušteno.

FHMZ odobrava postavljanje linkova na njegovu web stranicu. Takvi linkovi moraju voditi direktno na www.fhmzbih.gov.ba i ne mogu se upotrebljavati za bilo koji oblik oglašavanja.

Zavod u svom sadržaju ima linkove za druge web stranice ili izvore. Zavod NIJE odgovoran za tekstualni i/ili reklamni sadržaj, odnosno za proizvode koji su na tim web stranicama/izvorima ponuđeni, a NIJE odgovoran niti za sadržaj koji je putem njih dostupan, mogućnost korištenja ili tačnost ovih sadržaja. Linkove koristite na ličnu odgovornost.

FHMZ ne snosi odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu koji mogu nastati zbog upotrebe informacija objavljenih na njegovoj web stranici.